Ökad energi och höj livskvalitén!
Håll kroppen & sinne i form
För alla, åldrar, kroppstyper Alla!

Vi på Workshape är stolta att få berätta om just våran historia och varför vi brinner så starkt för hälsa och välmående.

Allt börja med mig Christoffer Nolet som idag är 28år, född och uppvuxen i Malmö. Som barn så var jag så lat som man bara kunde vara och ansträngde sig inte mer än vad som behövdes, kanske gjorde jag en liten ansträngning om där var en belöning i form av en kaka eller glass 😜

När jag börja närma mig slutet på tonåren och blev medveten om mina genetiska familjesjukdomar så som cancer, MS, övervikt och kritiska njursjukdomar så bestämde jag mig för att aldrig låta slumpen avgöra min hälsa!

Med den listade sjukdomarna så är det inte en enda av dem som vi INTE kan påverka!

De senaste tretton åren så har jag tränat aktivt och framförallt hårt för att göra allt för att påverka min hälsa till det positiva. Jag började läsa och finna information som skulle göra mig till en hälsosammare människa. Jag gick utbildning som personlig tränare just för att lära mig om kroppens anatomi och fysisk träning gynnar kroppen på ett positivt sätt!

Jag utbildade mig även till kostrådgivare för att lära mig om vad vi ska stoppa i oss för att hålla vår kropp och själ i absolut bästa skick!

jag valde att dedikera mitt liv åt att lära andra allt om hur man förbättrar sin hälsa sitt välmående så att dom i sin tur kan sprida det vidare och inspirera andra!

 

Alla medarbetare väljs med största noggrannhet för att vi på Workshape ska dela samma intresse och brinna för att hjälpa alla att nå sina mål inom hälsa och välmående, just för att ni ska känna er trygga med oss och veta att vi gör allt för att hjälpa andra människor i alla åldrar!